Wat

Wanderwall

Steeds meer zijn we collectief aan het wanderen: we geven onze kostbare energie uit aan doelloos blijven doorgaan. We weten van geen ophouden, we waren even onoplettend en het lijkt alsof de ratracende maatschappij ons leven opgeslokt heeft.

We zijn we het spoor bijster en blijven in rondjes draaien. We komen vast te zitten en botsen tegen walls aan.

Wanderwall 2.0.

Tijd om zelf betekenis te geven aan dat wanderen. Enerzijds is het doelloos ronddwalen. Anderzijds kan jij de keuze maken om het te zien als een tijd om echt stil te staan bij de vragen die er voor jou toe doen.

Hoe leef jij jouw leven? Wat is jouw potentieel en benut je het? Is gezondheid een doel op zich of een weg naar een beter leven? Weet je niet langer welk dieet nu best bij jou past, welke challenges jou op het lijf geschreven staan of welke quick fix oplossing je wilt uitproberen? 

Wil jij de welvaartsziekte die jou straks in de greep kan krijgen voor zijn? Of ging je al door een periode van te veel eten, te weinig bewegen en te veel stress waardoor je de welvaartsdiagnose kreeg? Goed nieuws, want je kan er altijd onderuit door het stuur in eigen handen te leren nemen. Door jouw weg te volgen op je eigen tempo.

Maak jij de keuze om de mallemolen een halt toe te roepen en jezelf de ruimte te geven opnieuw tot je volle potentieel te komen?

Ik sta je maar al te graag bij in het aanleren van een duurzame levensstijl als weg naar vitaliteit en levensvreugde.

Wat en hoe

Ik ben ervan overtuigd dat je mits de juiste ondersteuning zelf tot mooie inzichten kan komen. Op een oplossingsgerichte manier breng ik je terug in contact met de antwoorden en mogelijkheden die in jou aanwezig zijn. Aan de hand van een holistische aanpak bekijken we samen het mooie geheel dat jij bent.  

Ik ontrafel jouw vraag en zet wat jij als problematisch ervaart om naar haalbare uitdagingen. Ik motiveer je richting jouw innerlijke kracht en zelfgenezend vermogen zodat je intrinsieke motivatie komt bovendrijven. Jouw levensstijl voelt nu misschien als een struikelblok. Laten we er samen eens anders naar kijken en er een krachtig medicijn van maken.

Heb je zin om samen van moelijkheden naar mogelijkheden te wandelen? Spreekt mijn persoonlijke en bezielde aanpak op maat je aan? Dit is alvast mijn bijdrage aan jouw betere leven.

  • In kaart brengen van wat is op verschillende domeinen: voeding, beweging, sociale contacten en omgeving, stressbeheersing, jouw (bio)ritme en zingeving.
  • Destilleren van je noden: waar heb jij – eerst – behoefte aan?
  • Aanreiken van een groei-dagboek
  • Praktische tools en handvaten aanbieden.
  • Noden omzetten in concrete en actiegerichte oplossingen.

Dankzij de zachte helende kracht van de natuur, laat ik de coachings graag buiten doorgaan. Bij voorkeur brengen we al bewegend (wandelend, joggend, fietsend …) opnieuw beweging in jouw leven. Aan jou om de eerste stap te zetten en het tempo aan te geven.

Is de tijd voor meer beweging en om bewogen te worden aangebroken? Heb je zin om opnieuw de regie in handen te nemen? Welkom!
Ingeborg aan tafel
Ingeborg Vandewalle
Leefstijlcoach

Weg-Wijs

Aan jou om de eerste stap te zetten naar een vitale levensstijl.
Ingeborg aan tafel
Ingeborg Vandewalle
Leefstijlcoach